Mijn verhaal


Mijn carrière begon in het jaar 2000 toen ik afstudeerde als vastgoedmakelaar. Jarenlang was ik actief in de verkoop van vastgoed in de regio. Als groen blaadje kreeg ik de kans mezelf te ontplooien, ervaring op te doen, mensenkennis te verwerven en vooral doen wat ik graag deed, bij de mensen zijn, luisteren, advies geven en hen mee begeleiden tot de aankoop van hun droomhuis. Elk compliment en glimlach van de klant, deed me spontaan groeien.

Ondanks dit mooie verhaal koos ik even om het vastgoed 'on hold' te zetten. Andere prioriteiten stuurden me richting het bedrijf van mijn ouders, iets helemaal anders, een transportonderneming, waar ik opnieuw het beste van mezelf kon geven als bestuurder, samen met mijn man het bedrijf leiden, 1 familie aan het stuur, ook dit voelde goed.

Begin 2022 werd ons transportbedrijf overgenomen door een collega. Een nieuwe stap in ons leven, de fakkel is doorgegeven. Klaar voor iets nieuws of beter gezegd, klaar om terug te gaan. De tijd was rijp om de draad terug op te nemen, het vastgoed was blijven kriebelen en de deur stond opnieuw open.

Mijn carrière als actief lid van het Beroepsinstituut van de Vastgoedmakelaars (BIV) gaat terug verder, tal van opleidingen en bijscholingen, de wetgeving nauwgezet volgen, up to date blijven, enz.. maken een deel uit van mijn tijd. 

Samen met oud-collega makelaars praten we over wat zo allemaal is veranderd ondertussen. Het doet deugd, het voelt aan als thuis komen. En dat is net waarom ik het doe. Het is een boeiende sector, ik hou van de persoonlijke contacten.  Wie kiest voor mij, zal ik heel dankbaar zijn. Wie het niet doet, even goeie vrienden. Elke collega doet zijn best, is zoals ikzelf onderworpen aan de deontologie van het BIV en elk van hen zal een goeie keuze zijn. 

Ondertussen startte ik ook de samenwerking op met een sterk groeiend familiebedrijf in de massieve houtbouwsector.  

Zonder het verschil te maken, overtuig ik u graag om met mij samen de ruimte te nemen om uw vastgoedtransacties te ontzorgen. Of het nu gaat om kopen of verkopen of bouwen, elke deal zal ik persoonlijk behartigen.  Met een 'no nonsens' aanpak, professioneel en vertrouwelijk.

Bedankt om mijn verhaal te lezen.

Hartelijk gemeende groeten,

Sylvie Coorevits