Kaster, Bevrijdingslaan 19

In het groen verscholen ligt deze uitzonderlijke parel, een stijlvolle en ruime Mi Casa droomwoning!  Wanneer u het domein betreedt via de elektrische houten poort, geniet u instant van een grootse privacy en landelijke vergezichten.  

Hier is wonen en werken een mogelijkheid dankzij de aparte ingang, extra bureelruimte en ruime parking.  Met de centrale ligging is er ook vlotte bereikbaarheid!  

Het interieur is er één uit de boekjes, zeer stijlvol en met oog voor detail is deze volledig af.  U hoeft hier niets meer te doen, enkel genieten van deze schoonheid!

De porche (luifel) aan de voordeur van deze woning is al uniek op zich en biedt een extra overdekt terras vooraan.  Via de uitnodigende inkomhal met toilet, vestiaire en open trap bereikt u de gezellige leefruimte met volledig uitgeruste keuken en eethoek.  De zithoek met zijn open haard ligt centraal en geeft toegang tot de extra polyvalente ruimte met aparte ingang en toilet.  Overal geniet u van een uitzonderlijk uitzicht op de grote tuin met vijver.  Een berging/wasplaats en extra sanitaire ruimte zijn eveneens aanwezig.

Op de verdieping bevinden zich 4 mooie kamers die deels dienen als slaapkamers, dressing en hobbykamer.  2 extra badkamers en een apart toilet maken het geheel compleet.   

De troeven van deze woning

Het unieke Mi Casa gevoel is hier een grote troef, kwaliteitsvolle afwerking en volledig instapklaar.  Sinds jaar en dag staat Mi Casa ook bekend om zijn energiezuinig bouwen waar deze woning zeker een voorbeeld van is.  De tuin biedt zeer veel ruimte voor elke natuurliefhebber waar het heerlijk vertoeven is.  Ook de trouwe viervoeter beleeft hier zijn gloriedagen!  Ideaal ook voor een vrij beroep of wie graag van thuis uit wil werken.  Een huis met tal van mogelijkheden!  Mis deze kans niet!


Algemeen

Verkoopprijs: € 895.000
Type: villa
Beschikbaar vanaf: na overleg
Perceeloppervlakte: 6522 m²
Type constructie: Mi Casa
Bouwjaar: 2014
Algemene staat: instapklaar

Indeling

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
WC: 3
Dressing: ja
Tuin: Ja
Tuin oriëntatie: noord-west
Garage: nee
Parking: Ja

Kadastrale gegevens

Niet geïndexeerd K.I.: € 866
Kadastrale Nummers:  34019A0142/00D002
Kadastrale Oppervlakte: 6.522 m²

Informatieplicht

EPC certificaat Nr.: 34002-G-2013_229/EP15177/A001/D01/SD001
EPC index: 115,79 KWh/m²/jaar
Energielabel: A (E-peil 62)
EPC opmaakdatum: 29/05/2015 geldig tot 18/04/2025
Stedenbouwkundige vergunning: Ja
Voorkooprecht: nee
Verkavelingsvergunning: nee
Stedenbouwkundige bestemming: agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering: geen
Overstromingsgevoelig: ja
Overstromingsgebied: mogelijks
Erfgoed: nee