Geel, Nieuwland 1 (hoek Retieseweg)

Riante Mi Casa bouwen in Geel?  Dat kan!

Zeer gunstig gelegen ruim stuk bouwgrond voor open bebouwing met een totale oppervlakte van 1947 m². Gelegen nabij het centrum van Geel en de invalswegen naar de omliggende gemeenten. Mooie straatbreedte en diepte waardoor vele mogelijkheden zijn betreft de grootte van de woning. Unieke kans in een groene omgeving!


De voorgestelde woning beschikt over een inkomhal met toilet en open trap. De leefruimte met gezellige zithoek en open keuken zijn imposant. De wasplaats biedt toegang via de carport en de berging. Op het gelijkvloers is een ruime slaapkamer met badkamer en dressing . Kan ook dienen als bureel of wachtplaats. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers voorzien, een apart toilet en badkamer met lavabo, bad en douche. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen. De prijs is excl keuken, garage, registratierechten, notariskosten, BTW op de woning, erelonen architect/landmeter, schilderwerken en nutsaansluitingen.

De constructieprijs is exclusief keuken, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.    Algemeen

Vraagprijs: € 265.000 (bouwgrond) + € 473.243 (constructie)
Perceeloppervlakte: 1.947 m² bouwgrond
Type constructie: Mi Cape Cod 225
Bewoonbare opp: 225 m²
Aantal gevels: 4
Gevelbreedte straatkant: 20 m
Oriëntatie tuin: noordwest

Indeling

Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Douchekamers: nee
WC: 2
Keukeninrichting: niet geïnstalleerd
Wasplaats: ja
Garage: carport
Parking: Ja 

Kadastrale gegevens

Niet geïndexeerd K.I.: nog aan te vullen
Kadastrale Nummers: 13372A1111/00H003
Kadastrale Oppervlakte: 1.947 m²

Informatieplicht

EPC index: kWh/m²/jaar
Energielabel:
Warmtepomp: ja
Zonnepanelen: nee
Stedenbouwkundige vergunning: Ja
Voorkooprecht: nee
Verkavelingsvergunning: ja
Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Dagvaarding en herstelvordering: nee
Overstromingsgevoelig: nee
Afgebakend overstromingsgebied of oeverzone: nee
Erfgoed: nee


Verkavelingsplan

Alle afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Elk voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw met mogelijks ook voorafgaande grondsonderingen of bodemonderzoeken. Plannen zijn een commerciële interpretatie waarvan de definitieve bepaling door de architect en de plaatselijke diensten dienen te gebeuren.