Beste eigenaar,


U hebt bouwgrond te koop?

Dan kunnen wij u helpen een meerwaarde te creëren door uw bouwgrond aan te bieden in een project. Daarvoor werken wij samen met onze partner Mi Casa. Masters in het bouwen van exclusieve energiezuinige woningen in massieve houtbouw met een uitstekende harmonie tussen alle materialen. Ze staan garant voor een verfijnde architectuur en hebben oog voor elk detail. Elke realisatie heeft zijn eigenheid. En dat is nu net waarom wij voor hen kiezen. Mi Casa is een prachtig familieverhaal waar elke klant heel persoonlijk wordt begeleid in het bouwen van hun droomwoning.

Waarom uw bouwgrond in een project aanbieden?

Een bouwgrond inclusief woning aanbieden betekent een totaalpakket. Op vandaag in onzekere tijden willen geïnteresseerden weten waar ze aan toe zijn. Met een voorgekauwd project krijgen ze al een voorontwerp, detailplannen, 3D beelden, foto's en een volledig gedetailleerde prijsofferte inclusief alle bijkomende kosten op een plateau. Dit volledig gratis voor beide partijen.

Onze relatie met Mi Casa is gebaseerd op vertrouwen en gegroeid uit eerdere realisaties. Wij zijn dan ook vereerd dergelijke samenwerking te kunnen aanbieden.

Wat kan u als eigenaar verdienen?

Onze bouwpartner biedt u een heel aantrekkelijk voordeel wanneer ze op uw bouwgrond een woning kunnen en mogen bouwen. U ontvangt zonder fout een zeer mooie som als beloning op de gerealiseerde nieuwbouw. Ongetwijfeld bent u stiekem benieuwd naar wat u hier kan verdienen? Klik dan hier.   
U hebt bestaand vastgoed te koop?

Ook voor herverkoop bieden wij mogelijkheden. Elke eigendom wordt ter harte genomen met de nodige ervaring en professionaliteit.

Een bezoek ter plaatse, een marktanalyse en een deskundig "gratis" schattingsrapport zijn de starters van onze samenwerking.

Naargelang welke verkoopbegeleiding u kiest, worden alle verplichte documenten en attesten bij de bevoegde instanties aangevraagd.

In afwachting worden een realistische fotoreportage en videomontage met drone ontwikkeld.

Wanneer alles klaar is, wordt de "Coorinck Real Estate Area" gevuld en wordt publiciteit gemaakt op doelgerichte kanalen. Al gauw volgen de eerste bezoeken met potentiële kopers en mits overleg kunnen we één of meerdere professionele bezoekdagen organiseren. Na onderhandelingen volgt dan het resultaat waar u op wacht!

Voor elke stap in dit proces krijgt u inspraak en werken we samen in de beste verstandhouding en met respect voor elkaar. Het ontzorgen staat op de eerste plaats. Professionaliteit dragen we hoog in het vaandel en transparantie in onze samenwerking is van primordiaal belang.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Klik dan hier.

Wenst u een vrijblijvende marktanalyse en schatting? Klik dan hier.

Gaan we samen aan de slag?

Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacybeleid 

Dit ziet er perfect is. Is mooi omschreven. Dankjewel voor jouw inspanning hiervoor. We appreciëren dat heel erg. Veel succes. 

A.V. uit Oostkamp

Bedankt voor het gedetailleerd, objectief en realistisch schattingsrapport, mooi staaltje van professionele aanpak!  

W.K. uit Anzegem