Beste makelaar,


U hebt bouwgronden in portefeuille?

Dan kunnen wij met u samenwerken door kant-en-klare projecten te ontwikkelen met onze bouwpartner.  

Na ontvangst van de stedenbouwkundige voorschriften en andere essentiële info gaan wij aan de slag om een volledig dossier met voorontwerpen, uitnodigende foto's, inplantingsplannen, renders, 3D beelden, doorsneden en gedetailleerde prijsoffertes samen te stellen.  


Deze succesformule heeft als voordelen:

  • een extra kans om de bouwgrond te kunnen verkopen
  • koper krijgt een totaalbeeld van wat de bouwmogelijkheden zijn
  • de gedetailleerde offerte biedt een totaalprijs inclusief BTW op de nieuwbouw, registratie op de grond, erelonen notaris & architect en budget geïnstalleerde keuken 
  • het project wordt geheel gratis en vrijblijvend aangeleverd
  • geen resultaat = geen kosten.


Het volledige project ontvangt u zowel in digitale versie die u kan doorsturen als in een mooie fysieke presentatiemap die u kan tonen aan uw klanten.  

Wanneer uw klant verder interesse vertoont, dan schakelen we de bouwpartner in voor de verdere begeleiding in het bouwproces.  Als er uiteindelijk een nieuwbouwwoning gebouwd wordt door uw klant op de bouwgrond in uw portefeuille, dan ontvangt u als makelaar een heel mooie som als verloning. Ongetwijfeld bent u instant benieuwd wat u hier kan verdienen?  Neem vrijblijvend contact met ons op en wij presenteren u het volledige pakket!

Op deze manier samenwerken betekent vooral een win-win voor elke partij.  Een tevreden eigenaar, makelaar en bouwpartner.  De bouwgrond is verkocht, de makelaar ontvangt zijn ereloon van de grond en wordt beloond op de nieuwbouw, onze bouwpartner kan opnieuw een droomhuis realiseren en wij zijn vooral tevreden omdat "samenwerken" opnieuw de sleutel van het succes is geworden.


Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacybeleid  

Mooi projectvoorstel. We gaan er mee aan de slag!

A.T. uit Desselgem

Ik heb de infobrochure en jullie website eens grondig bekeken en ik ben enthousiast over jullie werkwijze! Daarnet heb ik contact gehad met de eigenaars van de grond en ze zien dit ook zitten. 

N.S. uit Sint-Martens-latem

Enkele partners

Samenwerken is de sleutel van ons succes.