Beste koper,


U bent op zoek?

U begeleiden in de zoektocht naar uw droomvastgoed is bijna het liefste wat we doen.  Samen uw wensen opsommen, luisteren naar uw verhaal en vrijblijvend al onze kennis met u delen, ja daar zijn we voor!  

Vastgoed kopen blijft een niet-alledaagse activiteit die goed overwogen wordt en waarbij het uiterst belangrijk is om volledig geïnformeerd te worden door een deskundige die elke wijziging in de wet van nabij opvolgt.  Het is onze taak u daarin bij te staan.  Ook het onderhandelen tussen u en de eigenaar gaat soms niet vanzelf en wat als de verkoopovereenkomst definitief gesloten wordt?  Dan start die administratieve molen met de notaris en andere partijen.  U daarin ontzorgen is een eerste stap in het genieten van uw welverdiende aankoop.  Er ontstaat ruimte waarbij u nieuwe plannen kan maken en zich kan focussen op de toekomst terwijl wij ons ontfermen over het nu en het volledige proces in goeie banen zal leiden.   

Bekijk alvast onze Projecten in nieuwbouw en onze Herverkoop van bestaand vastgoed. Dankzij mooie sfeerbeelden, videomontage en luchtbeelden hebt u al een eerste impressie.  Een bezoek ter plaatse met de volledige info kan u online boeken.  

Hopelijk kan iets u bekoren en zien we elkaar snel!  Vind u niet meteen wat u zoekt, geen erg, laat uw gegevens na via onderstaand formulier, dan contacteren wij u alvorens de lancering.  


Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacybeleid.